Comunicat de presă: Scorul de transmisie virală (VTS)

Comunicat de presă AQSafe Viral Transmission Score
Monitor de calitate a aerului interior cu detectarea pericolelor de coronavirus

Scentroid, un producător canadian, dezvoltă un instrument care poate măsura instantaneu scorul de transmisie virală al oricărui spațiu interior.
Ce este un scor de transmisie virală?

Pe baza studiilor științifice care corelează parametrii de mediu cu mișcarea și transmiterea virusurilor precum COVID, Scentroid a creat un sistem care va măsura mai mulți parametri ai calității aerului. AQSafe va alimenta aceste date într-un algoritm avansat pentru a dezvolta un scor de transmisie virală unic pentru spațiul dvs. Un număr scăzut indică o rată de transmisie mai scăzută a COVID (sau alți potențiali infectanți în aer), iar un număr mare indică o rată de transmisie mai mare. În plus, o alarmă sau o notificare poate fi configurată pentru a vă notifica pe dvs. sau pe o persoană la alegere în cazul în care această valoare depășește un anumit prag.

AQSafe a fost conceput pentru a ajuta la restabilirea încrederii în facilitățile forțate să își închidă ușile în timpul pandemiei și pentru a ajuta lucrătorii noștri din prima linie să se simtă un pic mai în siguranță în mediul lor. Mai presus de toate, nu numai că va revoluționa viitorul tehnologiei senzoriale – ci va modifica percepția noastră asupra aerului interior.

„Care este scorul de transmisie virală al instalației dvs.?”

Prezentat de: Dr. Ardevan Bakhtari, președinte și CEO al Scentroid

Scentroid este lider mondial în echipamente și servicii de poluare a aerului și de măsurare a mirosurilor. Cu sediul în apropiere de Toronto, Canada, exportăm la nivel internațional în peste 45 de țări din întreaga lume. Suntem primul producător mondial de echipamente de prelevare și prelevare de mirosuri. Scentroid are zeci de ani de experiență în dezvoltarea instrumentelor de ultimă generație pentru industriile de mediu, nucleare și medicale. Drept urmare, ne străduim să aducem tehnologii noi și inovatoare în domeniul măsurării mirosurilor.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail contactul de presă, așa cum se găsește mai jos.