Am luat acasă o unitate AQSafe. Rezultatele privind calitatea aerului au fost surprinzătoare

Un membru al echipei Polialfa a adus recent acasă unul dintre monitoarele noastre de calitate a aerului interior AQSafe și i-a măsurat impactul direct într-un mediu mai mic de apartamente. Rezultatele au fost, cel puțin, surprinzătoare. În ciuda faptului că aveți un sistem de filtrare a aerului HEPA, utilizarea aparatului de aer condiționat sau chiar gătirea unui vas simplu pentru paste a crescut considerabil numărul de particule și dioxidul de carbon până la nivelurile superioare recomandate.
Evenimentul 1: Monitorul calității aerului interior AQSafe înregistrând aerul condiționat într-un mediu de apartament

12:00 AM: Chiar înainte de 12 AM, unitatea de aer condiționat din apartament se pornise. Se puteau vedea cicluri vizibile de aer condiționat, afișând atât circulația activă, cât și cea efectivă. Atât nivelurile de dioxid de carbon cât și temperatura au fluctuat pe tot parcursul nopții.

8:00 AM: Pe măsură ce aparatul de aer condiționat a fost oprit, nivelurile s-au normalizat și temperatura a crescut încet, ajungând până la vârf în jurul orei 14:00

12:00 AM, aceeași noapte: După cum puteți vedea în graficul de mai sus, odată ce aparatul de aer condiționat a fost pornit la 12:00 AM, particulele (linia albă) au început să crească. în ciuda faptului că avea un sistem de filtrare a aerului HEPA, particulele mici erau distribuite în toată casa în timpul circulației aerului.

14:00: Durează câteva ore până când particulele se redresează la niveluri normale.

Notă: Vârful maxim la ora 14:00 a fost cauzat de utilizarea cuptorului cu microunde.
Evenimentul 2: Cum afectează gătitul un mediu de apartament

18:30: La intrarea în cameră, respirația pur și simplu a modificat atât umiditatea, cât și nivelul de CO2 din aer. Monitorul calității aerului interior AQSafe a fost atât de sensibil încât a determinat prezența umană într-o cameră. În timp, tiparele pot fi distinse și determinate pe baza obiceiurilor umane.

21:30: Ocupantul a început să gătească, fierbând pastele special. Umiditatea a crescut considerabil, dar o creștere masivă a particulelor a avut loc la arderea cărnii. AQSafe a fost poziționat la 10 metri distanță, totuși a luat încă acest vârf. În următoarele 2 ore, PM a scăzut rapid. Umiditatea și CO2 au avut o scădere mai lentă până la nivelurile normale.

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, limita superioară de CO2 într-o sală de clasă ocupată este de 1000 ppm conform standardelor ASHRAE (pe care le-am depășit cu aproape 100 ppm)
Limita superioară a PM 2.5 în aerul exterior conform EPA este de 65 micrograme / m3, pe care le-am depășit și cu o cantitate uluitoare.
Poluarea aerului din interior poate avea efecte semnificative și dăunătoare asupra persoanelor prezente. datorită circulației deficitare, un mediu interior standard poate avea până la 100 de ori mai mulți poluanți nocivi decât în aer liber. Păstrați spațiul în siguranță cu AQSafe!